Компанія Оболонь активізує бізнес з ворогом, коли Україна закликає світ підсилити санкції

Оболонь

«Московська Пивоварна Компанія» буде виробляти пиво під торговою маркою одного з найбільших виробників пива і безалкогольних напоїв в Україні

«Ми їм («Московській Пивоварній Компанії» – ред) надали право наливати торгову марку «Оболонь» на своїх потужностях», – повідомили у прес-службі компанії, відмовившись розголошувати деталі угоди, зокрема термін надання ліцензії.

При цьому у прес-службі зазначили, що метою цієї співпраці є компенсація недоотриманих компанією доходів від втрати російського ринку у зв’язку з забороною ввезення продукції компанії «Оболонь» на територію Росії.

«Понад половина імпортного пива у Росії належала «Оболоні». Нам потрібно якось компенсувати, тому що це українські гроші, це робочі місця в Україні», – зазначила представник компанії.

У серпні 2014 року Росія вирішила призупинити ввезення алкоголю з України. Зокрема, санкції торкнулися пива виробництва «Оболонь», яке, за даними Росії, не відповідало вимогам із енергетичної цінності та органолептичним показникам.

Також Росія заборонила ввезення пивних напоїв виробництва «Сан Інбев Україна», в яких виявлено невідповідність нормативним вимогам, що пред’являються до маркування продукції, а також спиртних напоїв виробництва ТОВ «Українська дистрибуційна компанія», які не відповідали за об’ємною часткою спирту і органолептичними показниками.

Інсайдер Україна

Правда України

Save Up to 50% on Domain and Hosting Transfers

коментувати: