Питання квартирної черги у Києві для учасників Революції гідності вирішене – КМДА

Питання квартирної черги у Києві для учасників Революції гідності вирішене після вручення 14 лютого ще чотирьох сертифікатів на квартири в столиці, повідомили у Київміськадмінстрації.

«Три квартири отримали учасники Революції Гідності, які були травмовані на Майдані, а одну – родина загиблого героя. Відтак, міська влада вирішила питання квартирної черги для цієї категорії пільгових осіб», – йдеться в повідомленні.

За даними КМДА, усього на квартирному обліку перебували 16 осіб – 7 учасників Революції гідності, які мають інвалідність, та 9 сімей загиблих учасників Героїв Небесної сотні. 12 квартир було надано за попередні роки, додали у столичній адміністрації.

У КМДА зазначили, що родинам Героїв Небесної Сотні також виділили земельні ділянки – 27 родин отримали по 10 соток у селищі Биківня під Києвом.

У період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року під час сутичок протестувальників із силовиками в центрі Києва загинули понад сто людей, найбільше – 20 лютого. Більшість людей загинули від куль снайперів, які влучали протестувальникам у голову, серце і шию. Згодом загиблих учасників акцій протесту почали називати «Небесною сотнею».

За даними Генпрокуратури, всього під час Євромайдану постраждали 2,5 тисячі осіб, 104 з них загинули.

Save Up to 50% on Domain and Hosting Transfers

коментувати: