Громадян України на борту Ан-148 не було – представник МЗС України

«За попередньою інформацією консула, громадян України не було на борту літака Ан-148, що зазнав катастрофи в Підмосков’ї» – повідомив у Twitter офіційний представник Департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич.

На борту пасажирського літака АН-148 авіакомпанії «Саратовські авіалінії», що виконував рейс з Москви в Орськ, перебувала 71 особа, у тому числі троє дітей і шестеро членів екіпажу. В результаті авіакатастрофи, яка сталася 11 лютого, ніхто не вижив.

Сервіс FlightRadar повідомив у Twitter, що літак почав знижуватися зі швидкістю 1000 м/хв (60 км/год) через 5-6 хвилин після зльоту.

Слідчий комітет Росії порушив справу про порушення правил безпеки експлуатації повітряного транспорту, в результаті чого загинули люди. «Розглядаються всі версії того, що сталося», зазначається в публікації.

Голова Слідчого комітету Росії Олександр Бастрикін доручив розслідування авіакатастрофи в Підмосков’ї управлінню з особливо важливих справ. Він виїхав до місця аварії лайнера і очолить слідчу групу, повідомляють у прес-релізі СКР.

Прокурори – зі свого боку – перевірять дотримання вимог законодавства при здійсненні технічного обслуговування літака і роботу диспетчерських служб, повідомили в Генпрокуратурі Росії. Перевірятимуть, зокрема, роботу авіакомпанії «Саратовські авіалінії», якій належав літак.

Save Up to 50% on Domain and Hosting Transfers

коментувати: