В «Укравтодорі» повідомили про виведення на шляхи техніки і дорожніх служб для реагування на негоду

У Держагенстві автомобільних доріг «Укравтодор» повідомили про залучення дорожніми організаціями техніки і робітників з метою реагування на очікуване 8 лютого ускладнення погодних умов в Україні.

«Для оперативного забезпечення проїзду в Україні дорожніми організаціями задіяно понад 200 одиниць техніки та понад 300 робітників, на чергуванні 1185 одиниць техніки та 1623 робітника», – йдеться в повідомленні.

Наразі рух транспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування державного значення забезпечений, обмежень в русі немає, додали у відомстві.

Станом на ранок 8 лютого, як відзвітували в агенстві автодоріг, покриття на дорогах державного значення в Одеський області місцями засніжене, у Луганській області – подекуди ожеледиця, у Рівненській області – місцями накат, у східних та південних областях – місцями мокре покриття, на решті території України покриття сухе.

«Закликаємо водіїв бути уважними та обережними за кермом. Неухильно дотримуйтеся правил дорожнього руху, слідкуйте за дорожніми знаками, які попереджають про можливу слизькість. За можливості утримуйтесь від поїздок власним транспортом на далекі відстані під час погіршення погодних умов», – звернулися в «Укравтодорі».

У Держслужбі з надзвичайних ситуацій України раніше попередили, що 8-9 лютого внаслідок впливу активного циклону в Україні на більшій частині території очікуються складні погодні умови – сильний сніг, налипання мокрого снігу, хуртовини (приріст снігового покриву 10-20 сантиметрів), на дорогах ожеледиця. У зв’язку з цим у КМДА попередили, що увечері 8 лютого можуть обмежити в’їзд великогабаритного транспорту до Києва.

Save Up to 50% on Domain and Hosting Transfers

коментувати: