Коломойський став на бік України лише для того, щоб підвищити свої статки, а тепер він мстить українцям

Теперішні заяви Коломойського доводять, що його проукраїнська позиція на початку війни була награною, стверджує волонтер та ветеран українсько-російського збройного конфлікту на Донбасі Мирослав Гай.

«Ця небезпечна фраза свідчить, що Ігор Валерійович (Коломойський – ред.) ображений на Україну за 2014-15 роки. Коли він став на бік України просто для того, щоб підвищити свої статки. Однак його та деяких інших олігархів – трохи «посунули». Він відверто каже, що ображений; стверджує, що його пограбували із «Приватбанком». Зараз Ігор Коломойський ретранслює меседжі російської пропаганди, він стає цілком проросійським», – зазначає Гай.

При цьому волонтер припускає: українські політики, яких пов’язують з Коломойським, після таких його заяв усвідомили, наскільки токсичним він став, і намагатимуться дистанціюватися від нього. Особливо намагатиметься не асоціюватися з українським та ізраїльським бізнесменом нинішній міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, особливо з урахуванням того, що Коломойський останнім часом сам натякає на зв’язок із ним, стверджує Мирослав Гай.

Мережа Правди

Save Up to 50% on Domain and Hosting Transfers

коментувати: