Бенджамен-коломойський всіляко демонструє, що він капітулює і лягає під Президента Порошенка

1+1 порушує принципи свободи слова

Студія «Квартал 95», яка продукує переважно розважальний контент, заявляє про скасування 7 листопада на телеканалі «1+1» «з причин, незалежних від студії», ефіру шоу «Вечірній квартал». Про це йдеться в заяві компанії на її сторінці у мережі.

«За кілька годин до ефіру телеканал «1+1» повідомив керівництву студії, що новий випуск проекту був знятий з програмної сітки, не пояснюючи причин даного рішення», – ідеться в повідомленні.

Студія «Квартал 95» вказує, що за 10 років існування проекту «Вечірній квартал» зрив показу телеверсії гумористичного концерту стався вперше.

«Рішення про скасування концерту «Вечірній квартал» порушує умови співпраці студії «Квартал 95» і каналу «1+1», є неприпустимим і порушує принципи свободи слова, обмежуючи права телеглядачів на доступ до телевізійного контенту», – заявляють у продакшн-студії.

Телеканал «1+1» наразі жодним чином не прокоментував ці події. В ефірі цей мовник показав шоу «Вечірній квартал» зі свого архіву.

18 вересня телеканал «1+1» зняв з ефіру політичну програму Савіка Шустера «Шустер лайв».

Савік Шустер тоді заявив, що відмова «1+1» транслювати програму, на його думку, сталася через домовленість власника каналу (а це підприємець Ігор Коломойський – ред.) із адміністрацією президента України.

Телеканал «1+1», зі свого боку, повідомив, що програма «Шустер Лайв» не вийшла в ефір через те, що канал вважає: «В ситуації, яка в останні кілька днів виникла у країні, суспільство вже вкрай напружене і політизоване, і канал не готовий розпалювати його ще більше».

Правда України

Save Up to 50% on Domain and Hosting Transfers

коментувати: