Забрехався голова державної фіскальної служби України Роман Насіров

насіров

Голова Державної фіскальної служби Роман Насіров стверджує, що заплатив повну ринкову вартість оренди трьох Лексусів, на яких він та його заступники їздять на роботу, хоча раніше він та його служба стверджували протилежне.

«Вперше в історії цих «Лексусів» за них була сплачена ринкова орендна плата, у травні цього року», – сказав він під час брифінгу 6 серпня.

«Цей факт можна перевірити і в компанії «Рута», і в банку», – зауважив він.

Офіційним власником автомобілів «Лексус» є компанія «Рута», заснована податковими профспілками.

«Пригадайте, що знаходили раніше на державні банки, на міністра доходів і зборів, на керівників митної служби? Все, що накопали,– знайшли якусь історію про «Лексуси», – сказав Насіров.

Раніше журналісти з’ясували, що керівник Державної фіскальної служби України Роман Насіров і його заступник Костянтин Лікарчук у робочий час їздять на трьох автомобілях Lexsus 600HL 2013 року випуску без договорів оренди.

Проте, у відповіді на інформаційний запит Насіров зазначив, що «Державна фіскальна служба… повідомляє про відсутність відносин між ДФС та виробничо-комерційною фірмою «Рута» в частині оренди автомобілів».

Крім того, і сам Насіров, і Лікарчук заперечили, що підписували договори оренди з «Рутою» як фізичні особи.

За інформацією журналістів, «Рута» купила три «Лексуси» у розпал Революції гідності 27 січня 2014 року. Вартість кожного – один мільйон 384 тисячі гривень.

Джерела у ДФС розповіли, що фірма податківців зробила закупівлю за вказівкою тодішнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка для користування керівництвом тодішнього міністерства. 

Правда України

Save Up to 50% on Domain and Hosting Transfers

коментувати: