Лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош закликає до проведення референдуму про недовіру владі

Ярош закликає до проведення референдуму

Лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош закликає до проведення референдуму про недовіру владі. Про це він заявив на віче цієї політичної сили, що триває на майдані Незалежності в Києві.

«Перше – це недовіра владі. Друге – ми вимагаємо, щоб нарешті війна, яка ведеться Росією проти України була визнана війною, а не АТО. І тут має слово сказати український народ. І третє – ми виступаємо за повну блокаду окупованих територій», – наголосив Ярош.

Водночас «Правий сектор» не збирається відкликати свої підрозділи зі сходу України.

Сьогодні, 21 липня, у Києві на майдані Незалежності відбувається віче «Геть владу зрадників!», яке організував «Правий сектор» під проводом Дмитра Яроша.

Перед цим в українській столиці відбувся з’їзд «Правого сектору», на якому партія висунула низку вимог. Зокрема, «Правий сектор» вимагає референдуму про недовіру парламенту, уряду і президенту. Вони також вимагають скасування Мінських домовленостей і легалізації добровольчих батальйонів та відставки голови МВС Арсена Авакова.

11 липня між бійцями «Правого сектору» і правоохоронцями й, за деякими повідомленнями, охоронцями структур народного депутата Михайла Ланя сталася перестрілка. Внаслідок неї загинули не менш як дві людини, близько півтора десятка були поранені. Причини конфлікту його сторони, а також засоби інформації наводять цілком різні.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

Save Up to 50% on Domain and Hosting Transfers

коментувати: