Підозрюваного у смертельній ДТП на Запоріжжі залишили під вартою

Водія вантажівки, якого підозрюють у порушенні правил дорожнього руху, через що загинули семеро людей, залишили під арештом, повідомляє прес-служба Апеляційного суду Запорізької області.

16 серпня суд розглянув апеляційну скаргу адвоката водія на попередню ухвалу Орджонікідзевського  районного суду Запоріжжя від 11 серпня. Тоді суд взяв водія вантажного автомобіля «КамАЗ» під арешт до 8 жовтня без можливості внесення застави.

Апеляційний суд залишив це рішення без змін.

10 серпня на автошляху Харків – Сімферополь біля села Каменське зіткнулися вантажний автомобіль «КамАЗ» та маршрутне таксі, в якому перебували 20 людей. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули шість людей, з яких п’ять – діти; ще 12 людей травмовані. Згодом іще одна дитина 2011 року народження померла в лікарні.

Читайте також: «27 людей постраждали в ДТП з екскурсійним трактором у Німеччині»

Як повідомляла прес-служба Нацполіції, слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Поліція також встановила, що водій маршрутного автобуса не мав ніяких дозвільних документів на перевезення пасажирів та здійснення такої діяльності.

Перед тим наприкінці липня в Україні сталося кілька масштабних смертельних аварій. Лише у двох аваріях, які сталися в один день, 20 липня, на Житомирщині загинули 10 осіб, на Миколаївщині – 5, травмовані були загалом понад 20. Після цього  поліція оголосила масштабні перевірки маршрутних перевізників.

Інше ДТП з трьома загиблими сталося 13 серпня на Київщині.

Save Up to 50% on Domain and Hosting Transfers

коментувати: