Киянин отримав три роки в’язниці за напад на патрульного 

Киянина, який під час затримання кілька разів вдарив правоохоронця, засуджено до трьох років в’язниці з іспитовим терміном два роки, повідомляє відділ комунікації поліції Києва. 

Подія трапилася у квітні цього року, коли до поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий напав на працівника поліції. 

Згідно повідомлення МВС, тоді екіпаж патрульних за порушення правил дорожнього руху зупинив автомобіль Mitsubishi.

«Під час спілкування водій іномарки поводив себе агресивно, нецензурно лаявся та намагався залишити місце події. Наздогнавши правопорушника, поліцейські попросили його вийти з машини, проте чоловік відмовився, натомість під час затримання кілька разів вдарив працівника поліції», – повідомили силовики. 

Рішенням Подільського районного суду міста Києва 21-річний чоловік був засуджений за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. 

Нагадаємо, що 5 липня у Шевченківському районі Києва застрелили чоловіка, попередньо на тілі потерпілого судово-медичний експерт виявив два вогнепальні поранення. Тоді у поліції повідомили про відпрацювання кількох версій убивства, основна з яких – вбивство з корисливих мотивів. У поліції повідомили, що був вбитий працівник Національної поліції Дмитро Глушак. Він з 1995 року працював в кримінальній поліції Нацполіції.

Save Up to 50% on Domain and Hosting Transfers

коментувати: