Цікаво було б зіграти когось, хто потрібен Путіну – актор Ерік Робертс

Голлівудському актору Еріку Робертсу було б цікаво зіграти в фільмі про сучасне життя в Україні, зокрема про відносини з Росією. Як він заявив під час спілкування із журналістами в Одесі 14 липня, його б зацікавила можливість зігріти когось, хто потрібний президенту Росії Володимиру Путіну.

«Важливими сьогодні є відносини між Україною і Росією. І я би хотів зіграти когось, хто має до цього стосунок. Я би хотів зіграти когось, хто потрібний Путіну. Когось, хто організує зустрічі для нього. Це мав би бути фільм на кшталт «Три дні Кондора», – заявив Робертс, відповідаючи на запитання Радіо Свобода. («Три дні Кондора» – шпигунський трилер 1975 року про протистояння Сполучених Штатів Америки і Радянського Союзу – ред.)

Персона Володимира Путіна захоплює актора, який вважає його найкращим світовим лідером на сьогодні. І важливим є навіть не те, скільки в нього грошей, наголошує Робертс, а його шлях до його нинішнього місця.

«Все, що відбувається, це не про почуття Путіна і не про почуття українців – це про гроші. Саме за гроші можна придбати владу і свободу», – заявив актор. Також під час зустрічі із журналістами Робертс наголошував, що грати «поганих хлопців» йому взагалі цікавіше. «У них кращий одяг, більш гарні жінки і вони вмирають в кінці», – пожартував він, відповідаючи на інше запитання про свої акторські вподобання.

Робертс приїхав до чорноморського міста для участі в Одеському міжнародному кінофестивалі, де він провів майстер-клас. У день свого приїзду він також привітав із днем народження українського режисера Олега Сенцова, який голодує вже понад два місяці, вимагаючи від Володимира Путіна звільнити українських політичних в’язнів.

Save Up to 50% on Domain and Hosting Transfers

коментувати: