Укрпошта: На окупованому Донбасі залишилося понад 600 поштових відділень

Майже половина всіх відділень “Укрпошти” в Донецькій та Луганській областях залишилися на території, підконтрольній угрупуванням “ЛДНР”, заявив перший заступник гендиректора ПАТ «Укрпошта» Олександр Перцовський в коментарі Донбас.Реалії (проект Радіо Свобода).

За його словами, станом на 2018 рік, на Донбасі працюють 676 стаціонарних відділень “Укрпошти”, що розміщені на підконтрольних українській владі територіях.

В Донецькій області працюють 379 відділень, в Луганській – 297. Однак на тимчасово непідконтрольних територіях залишилося 641 стаціонарних відділень: в Донецькій області – 339 відділень, в Луганській – 302.

Також представник ПАТ “Укрпошта” зазначив, що прямого поштового обміну між підконтрольними Україні і окупованими територіями Донбасу сьогодні не існує.

Однак це не заважає угрупованням “ЛДНР” випускати власні “поштові марки”. Як йдеться в сюжеті телепроекта Донбас.Реалії, в Донецьку і Луганську їх дарують почесним гостям, а кожен новий випуск стає гучною подією для медіа, що є підконтрольними бойовикам. 

Save Up to 50% on Domain and Hosting Transfers

коментувати: