Олімпіада: 22 лютого українці змагатимуться у гірськолижному спорті, сноубордингу та біатлоні

Українські спортсмени 22 лютого на Олімпіаді у південнокорейському Пхьончхані боротимуться за нагороди у гірськолижному слалому та біатлоні, а також намагатимуться пробитися до фіналу в сноубордингу.

О 3:15 представник гірськолижного спорту Іван Ковбаснюк виступатиме у дисципліні «слалом».

З 7:00 розпочне свій олімпійській шлях сноубордистка Аннамарі Данча. У кваліфікації українка змагатиметься у програмі – «паралельний гігантський слалом».

Жіноча естафета у біатлоні стартує о 13:15. Тренерський штаб неочікувано залишив Валентину Семеренко у резерві. А змагатимуться Юлія Джима, Віта Семеренко, Анастасія Меркушина та Ірина Варвинець.

У 2014 році саме жіноча естафета принесла Україні золоту нагороду. Тоді у складі «синьо-жовтих» виступали сестри Семеренко, Юлія Джима та Олена Підгрушна.

У командному заліку Норвегія залишається лідером. На її рахунку 33 нагороди, 13 з яких золоті. Збірна Німеччини має 24 медалі і це друге місце. На третьому місці збірна Канади, яка здобула 21 нагороду. Також у п’ятірці лідерів збірна Нідерландів та США. Україна залишається на 18 місці, маючи в своєму кошику одну золоту нагороду Олександра Абраменка у фристайлі.

Save Up to 50% on Domain and Hosting Transfers

коментувати: