Радіо Свобода отримало дві нагороди Національної премії «Media etc. 2.0»

Журналісти Радіо Свобода отримали дві нагороди Національної премії «Media etc. 2.0» для журналістів, що пишуть на економічну тематику, переможців якої оголосили 5 лютого. 

Журналістка Радіо Свобода Ольга Комарова отримала Національну журналістську премію за найкращий радіорепортаж за матеріал «Чи відкриє Україна для Білорусі річковий шлях до моря?». 

Спеціальну відзнаку конкурсу за результатами оцінок журі й експертів отримала журналістка Радіо Свобода Марічка Набока за випуск відеоблогу «М Плюс» – «Продаж землі: багатство чи бідність?» і «Мораторій на продаж землі: потрібен він чи ні? (відео)». Програма створена у співавторстві з журналістом Радіо Свобода Дмитром Джулаєм. 

Премія заснована громадськими організаціями «Інститут податкових реформ» і «Громадське радіо». Реалізується в Україні другий рік поспіль за сприяння українських і міжнародних організацій. Цього року на розгляд журі надійшло 218 журналістських матеріалів. Нагородження відбувалося за шістьма номінаціями, не враховуючи спеціальні відзнаки.

Лауреати Національної премії «Media etc. 2.0», окрім призів і відзнак, отримали і грошові винагороди.

«Media etc. 2.0» – це Національна премія для фахових медійників, що спеціалізуються на економічній проблематиці та висвітлюють процес реформування економіки України, зміни у податковій сфері, підтримку та розвиток вітчизняного підприємництва, зазначають організатори.

«Media etc. 2.0» є громадською ініціативою.

Save Up to 50% on Domain and Hosting Transfers

коментувати: