Біатлон: троє українок завершили перший триместр сезону в топ-10 Кубка світу

Троє українських біатлоністок опинилися в першій десятці загального заліку Кубка світу за підсумками трьох етапів, які відбулися в шведському Остерсунді, австрійському Гохфільцені та французькому Ансі.

Сьомою у списку найкращих біатлоністок світу йде Валя Семеренко, восьмою – Юлія Джима, десятою – Віта Семеренко. Очолює загальний залік Кубка світу словачка Анастасія Кузьміна, другою йде француженка Жюстін Бреза, третьою – фінка Кайса Макаряйнен.

У неділю, 17 грудня, троє українок взяли участь у першій у сезоні гонці з масовим стартом. Юлія Джима фінішувала сьомою, Валя Семеренко – 15-ю, Віта Семеренко – 17-ю.

Після французького етапу Кубка світу офіційний міжнародний біатлонний сезон бере нетривалу паузу до 4 січня, коли четвертий етап розпочнеться в німецькому Обергофі. Під час цієї паузи в багатьох країнах (і в Україні також) відбудуться національні чемпіонати, а інтернаціональну публіку потішить традиційна Різдвяна гонка в німецькому Гельзенкірхені – спортивне шоу з солідним призовим фондом, у якому неодмінно беруть участь і українські біатлоністи.

Save Up to 50% on Domain and Hosting Transfers

коментувати: