Президент держави Ізраїль в Українському парламенті здійснив плювок в душу українцям

reuven_rivlin

Заява президента Ізраїлю Реувена Рівліна стосовно того, що ОУН влаштовувала масові вбивства у часи трагедії Бабиного Яру, є зневажливою для України.

Про це на своїй сторінці у мережі написав очільник ОУН та заступник голови Державного комітету телебачення та радіомовлення України Богдан Червак.

Він зазначив, що жоден з інших учасників парламентських слухань не дозволив собі висловитися образливо у бік ОУН. Це означає, що Рівлін, за словами Червака, так і не побачив нової України.

“Те, що зробив президент держави Ізраїль в Українському парламенті можна трактувати однозначно – плювок в душу українцям. Звинуватити ОУН в Голокості та ще під час парламентських слухань з нагоди з нагоди 75 річниці трагедії Бабиного Яру – це зневажити українську націю”, – наголосив він.

Червак також закликав українських євреїв вплинути на президента Рівліна, аби той перестав читати московські газети та дивитися їхнє телебачення, адже це “не просто шкідливо, але й непристойно”.

Нагадаємо, вчора Рівлін виступив у Верховній Раді з нагоди роковини трагедії Бабиного Яру. Під час своо виступу очільник Ізраїля заявив, що українці та ОУН були пособниками масових вбивств близько 1,5 мільйона євреїв.

Правда України

Save Up to 50% on Domain and Hosting Transfers

коментувати: