Аж 186 бідних народних депутатів отримали компенсацію з державного бюджету для оренди житла

бідні народні депутати

У квітні-червні компенсацію з державного бюджету для оренди житла або найму готельного номера отримали 186 народних депутатів.

Як наголошується, в першому кварталі компенсацію отримали лідер фракції «Об’єднання«Самопоміч» Олег Березюк, перший заступник голови парламенту Андрій Парубій, Михайло Добкін (колишній голова Харківської обласної державної адміністрації), голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак.

За рахунок коштів з держбюджету житло знімали також депутати Ради: Сергій Сажко (колишній мер Курахово в Донецькій області), Степан Кубів (колишній голова Національного банку), Антон Геращенко (екс-радник міністра внутрішніх справ), Альона Кошелєва (фракція Радикальної партії Олега Ляшка).

Від компенсації не відмовився призначений президентом Петром Порошенком 2 квітня головою Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна і призначений 31 березня головою Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Паска.

Крім того, компенсацію отримав Дмитро Шлемко (фракція «Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина»), депутатські повноваження якого Верховна Рада достроково припинила 4 квітня.

У фракції «Блок Петра Порошенка» в Раді 8 скликання кошти за оренду житла були компенсовані 66 з 143 депутатів, в «Народному фронті» – 45 з 81, в «Опозиційному блоці» – 13 з 43, в «Самопомочі» – 15 з 31, в Радикальної партії Олега Ляшка – 6 з 21, в «Батьківщині» – 4 з 19.

Також гроші були компенсовані 11 депутатам з 22 від групи «Відродження», 6 з 19 від групи «Воля народу» і 17 позафракційним парламентаріям.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

Save Up to 50% on Domain and Hosting Transfers

коментувати: